Přihlásit se k odebírání RSS feed

Lis
11

Vízum Working Holiday na Nový Zéland

Získávání víza na Nový Zéland

Jedná se o speciální druh víza, které uděluje novozélandská vláda pro občany ČR v počtu 1200/rok (tento limit se obnovuje vždy k 1.březnu). Jak již název sám napovídá toto vízum umožňuje pobyt (zejména je myšleno cestování) a práci na Novém Zélandu.

Oficiální stránky imigračního úřadu http://www.immigration.govt.nz/

Podmínky pro získání víza:

have a passport from the Czech Republic that is valid for at least three months after your planned departure from New Zealand (platný pas nejméně do konce pobytu na Novém Zélandu)

be at least 18 and not more than 30 years old (věk 18-30 ne starší)

not bring children with you (nesmíte sebou vzít dítě)

hold a return ticket or sufficient funds to purchase such a ticket* (zpáteční letenka ze země nebo dostatečné prostředky pro její zakoupení)

have a minimum of NZ$4,200 available funds to meet your living costs while you’re here (při vstupu do země máte možnost prokázat se minimální částkou 4,200 novozélandských dolarů – přepočet viz kurzový lístek http://www.kurzy.cz/kurzy-men/ na pobyt v zemi)

meet our health and character requirements (musíte splňovat zdravotní podmínky)

hold medical and comprehensive hospitalisation insurance for the length of your stay (musíte mít zdravotní pojištění na dobu pobytu v zemi)

Číst celý článek »

» Newer posts