Přihlásit se k odebírání RSS feed

»

Lis
11

Vízum Working Holiday na Nový Zéland

Získávání víza na Nový Zéland

Jedná se o speciální druh víza, které uděluje novozélandská vláda pro občany ČR v počtu 1200/rok (tento limit se obnovuje vždy k 1.březnu). Jak již název sám napovídá toto vízum umožňuje pobyt (zejména je myšleno cestování) a práci na Novém Zélandu.

Oficiální stránky imigračního úřadu http://www.immigration.govt.nz/

Podmínky pro získání víza:

have a passport from the Czech Republic that is valid for at least three months after your planned departure from New Zealand (platný pas nejméně do konce pobytu na Novém Zélandu)

be at least 18 and not more than 30 years old (věk 18-30 ne starší)

not bring children with you (nesmíte sebou vzít dítě)

hold a return ticket or sufficient funds to purchase such a ticket* (zpáteční letenka ze země nebo dostatečné prostředky pro její zakoupení)

have a minimum of NZ$4,200 available funds to meet your living costs while you’re here (při vstupu do země máte možnost prokázat se minimální částkou 4,200 novozélandských dolarů – přepočet viz kurzový lístek http://www.kurzy.cz/kurzy-men/ na pobyt v zemi)

meet our health and character requirements (musíte splňovat zdravotní podmínky)

hold medical and comprehensive hospitalisation insurance for the length of your stay (musíte mít zdravotní pojištění na dobu pobytu v zemi)

Hrajete rádi poker? Nyní je k dispozici program, který můžete přes texas holdem poker download stáhnout a hrát tak kdykoliv a odkudkoliv. Stahovat můžete zdarma a následně si vychutnávat zážitky ze hry.

be coming to New Zealand to holiday, with work being a secondary intention for your visit (vaše návštěva je za účelem dovolené a až na druhém místě

not have been approved a visa or permit under a Working Holiday Scheme before. (nezůčastnili jste se Working Holiday Scheme nikdy v minulosti)

Cena za vydání víza a způsob platby:

Administrativní poplatek za vydání víza činí 120 NZ$ a ideální způsob platby je embosovanou kartou MasterCard nebo Visa přímo v aplikaci imigračního úřadu.

Jak dlouho trvá vydání víza:

Maximální doba na vyřízení víza je udávána 14dní u mě osobně celý proces od vyplnění formuláře, přijetí platby a schválení trval 5 dní z čehož 2 dny byl víkend :-)

1 komentář

  1. Lucie citace:

    ahoj.chapu dobre ze nemusim mit uz ted letenku(ve chvili kdy zadam o working holiday vizum),staci mit 72 tis + extra penize na letenku?Letenku zakoupim az dostanu vizum….dik Lucie

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


Můžete použít HTML tagy a attributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>